Tartaartje
€2,30
Beschrijving
Per stuk.
Tartaartjes
Onze tartaartjes worden gemaakt van fijn gemalen, mager rundvlees van hoge kwaliteit. Ze hebben een zachte structuur en een milde, pure rundsmaak. Door het compacte formaat zijn ze ideaal voor een snelle, lichte maaltijd, maar ook perfect voor kinderen of klanten die graag een mager stukje vlees eten.
Tartaartjes zijn snel klaar en blijven heerlijk mals wanneer ze op de juiste manier worden gebakken. Serveer ze met groenten, aardappelpuree, rijst of een frisse salade.
Kerntemperatuur & bereiding
Tartaartjes zijn rauw en moeten volledig worden gegaard:
Kerntemperatuur: 70–72 °C
Pan:
1,5–2 minuten per kant op middelhoog vuur
Niet te lang bakken – dan blijven ze sappig
👉 Belangrijk: Tartaartjes bak je kort. Te lang bakken kan ze droog maken.
Receptidee: Tartaartjes met Sperziebonen & Aardappelpuree
Ingrediënten (2 personen):
2–4 tartaartjes
Aardappelpuree
Sperziebonen
Klontje boter of jus
Bereiding:
Bak de tartaartjes kort maar volledig gaar.
Serveer met puree en warme sperziebonen.
Maak het af met een beetje jus of boter.
Tip van de slager
Kerf de bovenkant van het tartaartje licht kruislings in. Zo blijft het tartaartje mooi plat tijdens het bakken en gaart het gelijkmatig.
Let op!
Omdat de producten met de hand gesneden worden, kan het uiteindelijke gewicht iets afwijken.
Product informatie
| Allergenen | Kan sporen van allergenen bevatten |
|---|
Wij hebben een ruim aanbod aan producten op de website. Omdat we werken met versproducten is het helaas niet mogelijk om alles voorradig te houden. Wij streven ernaar u altijd te kunnen bedienen. Mochten wij geen voorraad hebben in uw bestelde product, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.





