Varkensboomstam
€1,95
Beschrijving
Per stuk
Varkensboomstam
De varkensboomstam is een smaakvol en ambachtelijk vleesproduct gemaakt van mals, gekruid varkensgehakt. Door zijn stevige vorm en rijke smaak is dit een geliefd product voor zowel doordeweekse maaltijden als een uitgebreide weekendmaaltijd.
De varkensboomstam is gemakkelijk te bereiden in de pan, oven of airfryer en combineert perfect met aardappels, rijst of friet en vrijwel elke groente.
Kerntemperatuur & bereiding
De boomstam is rauw en moet volledig worden gegaard:
Kerntemperatuur: 70–72 °C
Pan:
Aanbraden in 3–4 minuten per kant op middelhoog vuur
Daarna 10–12 minuten zacht laten garen met deksel
Receptidee: Varkensboomstam met Provençaalse Groenten
Ingrediënten (2 personen):
2 varkensboomstammen
Provençaalse groenten (paprika, courgette, ui)
Gebakken aardappeltjes
Bereiding:
Bereid de boomstammen in pan, oven of airfryer.
Bak of grill de groenten lichtbruin.
Serveer samen met aardappeltjes voor een complete maaltijd.
Tip van de slager
Laat de boomstam 1 minuut rusten voordat u serveert. Zo blijven de vleessappen mooi verdeeld en is het gehakt extra mals.
Let op!
Omdat de producten met de hand gesneden worden, kan het uiteindelijke gewicht iets afwijken.
Product informatie
| Allergenen | Kan sporen van allergenen bevatten, bevat gluten, bevat soja |
|---|
Wij hebben een ruim aanbod aan producten op de website. Omdat we werken met versproducten is het helaas niet mogelijk om alles voorradig te houden. Wij streven ernaar u altijd te kunnen bedienen. Mochten wij geen voorraad hebben in uw bestelde product, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.





