Onze historie

De familie Slager zat van oudsher in de veehandel. Ton vond de veehandel echter te eenzijdig en besloot daarom op 16-jarige leeftijd de slagersvakschool te gaan volgen, zodat hij later behalve het slachten van vee, ook zijn eigen vlees kon gaan verkopen.

Na een 6-jarige opleiding aan de slagersvakschool en met de benodigde papieren op zak werd in december 1986 Slagerij Ton Slager een feit.

De afgelopen 30 jaar heeft onze slagerij in Maasdam een goede naam opgebouwd en staan we bekend om het leveren van uitstekende kwaliteit ambachtelijk geproduceerd vlees.

Ton Slager gaat vanzelfsprekend met zijn tijd mee en biedt nu ook de mogelijkheid online vleesproducten te bestellen via onze vleesboerderij. Ook bij deze nieuwe activiteit kunt u als vanouds vertrouwen op de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Onze vleesboerderij levert alleen vlees waarvan de herkomst bekend is. Van dieren die op een eerlijke wijze groot gebracht zijn.

Kortom: (h)eerlijk vlees van een eerlijk beest!