Rundergehakt
Prijsklasse: €1,70 tot €8,50
Beschrijving
100 tot 500 gram.
Rundergehakt van het MRIJ-rund
Het rundergehakt van ons MRIJ-rund is een echte basis voor talloze gerechten. Dit gehakt wordt ambachtelijk vers gedraaid en heeft door de fijne vetverhouding een volle, sappige smaak. Het is daardoor ideaal om mee te koken, bakken of braden.
Dankzij de kwaliteit van het MRIJ-rundvlees krijgt ons gehakt meer karakter en smaak dan standaard gehakt. Het blijft stevig bij het bakken en droogt niet snel uit. Of u nu kiest voor een snelle doordeweekse maaltijd of een uitgebreid gerecht, rundergehakt komt altijd van pas.
Bereiding & kerntemperatuur
Gehaktballen, hamburgers of gehaktbrood: gaar tot ca. 70 °C kerntemperatuur
Sausen en vullingen: goed doorbakken tot het vlees mooi rul is
👉 Rundergehakt is snel te bereiden en vormt een smakelijke basis in vrijwel iedere keuken.
Receptidee: Klassieke gehaktballen
Ingrediënten (4 stuks):
500 g rundergehakt van het MRIJ-rund
1 ei
2 el paneermeel
1 ui, fijngesnipperd
Zout, peper en nootmuskaat
Klontje roomboter
Bereiding:
Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ui en kruiden.
Draai er 4 stevige ballen van.
Verhit boter in een pan en braad de ballen rondom bruin.
Laat ze daarna 20 minuten zachtjes garen met een scheutje water of bouillon.
Heerlijk bij aardappelen, groenten of op een broodje.
Waarom MRIJ-rundergehakt?
✔ Vers en ambachtelijk gedraaid
✔ Volle smaak door de kwaliteit van het MRIJ-rund
✔ Perfect voor talloze gerechten
✔ Stevig en sappig, droogt niet uit
Let op:
Omdat met de hand gesneden wordt kan het uiteindelijke gewicht iets afwijken van het aangegeven gewicht.
Product informatie
Gewicht | 100 gram, 200 gram, 300 gram, 400 gram, 500 gram |
---|
Wij hebben een ruim aanbod aan producten op de website. Omdat we werken met versproducten is het helaas niet mogelijk om alles voorradig te houden. Wij streven ernaar u altijd te kunnen bedienen. Mochten wij geen voorraad hebben in uw bestelde product, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.