Hollandse biefstuk
€2,60 – €13,20
Beschrijving
Deze Hollandse biefstuk is afkomstig van de bovenbil van onze eigen MRIJ koe.
MRIJ staat voor Maas-Rijn-IJsel Rund, het soort staat bekend om het rustige, sociale en nieuwsgierige karakter. De MRIJ-koe is een vleesras dat fijn van draad is en daardoor is het ook heerlijk zacht. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat het beest een goed leven heeft; ‘(h)eerlijk vlees van een eerlijk beest’.
Hoe bereid je biefstuk het best?
- Kruid de biefstuk met zout.
- Warm de pan op met een flink stuk boter. Zorg ervoor dat de pan goed heet wordt. Je weet dat de pan warm genoeg is als de boter niet meer schuimt en bijna verkleurt.
- Schroei de biefstuk op hoog vuur in 1 minuut per kant goudbruin.
- Vervolgens zet je het vuur wat lager en bak je de biefstuk nog verder:
- Rare: 3 minuten
- Medium: 3-4 minuten
- Well done: 6 minuten
Tip! Haal een half uur voor af je biefstuk al uit de koeling, zo kan het rustig op temperatuur komen.
Let op:
Omdat met de hand gesneden wordt kan het uiteindelijke gewicht iets afwijken van het aangegeven gewicht.
Product informatie
Gewicht | 100 gram, 200 gram, 300 gram, 400 gram, 500 gram |
---|
Wij hebben een ruim aanbod aan producten op de website. Omdat we werken met versproducten is het helaas niet mogelijk om alles voorradig te houden. Wij streven ernaar u altijd te kunnen bedienen. Mochten wij geen voorraad hebben in uw bestelde product, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.