Hamlappen
€6,95
Beschrijving
Per 500 gram
Hamlappen – mager varkensvlees, mals en veelzijdig
Bij Vleesboerderij Ton Slager koopt u verse hamlappen, gesneden uit de achterham van het varken. Dit vlees is mager, stevig en rijk van smaak. Hamlappen zijn ideaal om te bakken, braden of langzaam te stoven. Zo zet u in een handomdraai een smaakvol en voedzaam gerecht op tafel.
Onze hamlappen zijn:
Vers en ambachtelijk gesneden van topkwaliteit varkensvlees
Mager en toch vol van smaak
Geschikt om te bakken, braden of stoven
Perfect voor doordeweekse maaltijden én traditionele gerechten
Met hamlappen haalt u een veelzijdig stukje vlees in huis dat altijd in de smaak valt.
Recepttip: Hamlappen in jus
Ingrediënten (voor 4 personen):
600 g hamlappen
30 g roomboter
1 ui (gesnipperd)
250 ml runderbouillon
1 el mosterd
1 tl paprikapoeder
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Dep de hamlappen droog en bestrooi met zout, peper en paprikapoeder.
Verhit de boter in een braadpan en bak de hamlappen rondom bruin.
Voeg de ui toe en fruit kort mee.
Roer de mosterd door de bouillon en schenk dit bij het vlees.
Laat het geheel ca. 45 minuten sudderen op laag vuur tot het vlees mals is.
Serveer de hamlappen met de jus.
Serveer tip: Lekker met aardappelpuree en sperziebonen of rode kool.
Met de hamlappen van Vleesboerderij Ton Slager kiest u voor mals, mager varkensvlees van topkwaliteit.
👉 Bestel nu online en geniet van de veelzijdigheid van ambachtelijke hamlappen!
Let op:
Omdat met de hand gesneden wordt kan het uiteindelijke gewicht iets afwijken van het aangegeven gewicht.
Wij hebben een ruim aanbod aan producten op de website. Omdat we werken met versproducten is het helaas niet mogelijk om alles voorradig te houden. Wij streven ernaar u altijd te kunnen bedienen. Mochten wij geen voorraad hebben in uw bestelde product, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.





