Haas op stok

6,25

Artikelnummer: vts-haasopstok Categorieën: , ,

Beschrijving

Per stuk

Haas op stok – mals varkenshaas, gemarineerd en op spies

Bij Vleesboerderij Ton Slager koopt u haas op stok, gemaakt van malse stukjes varkenshaas die ambachtelijk zijn gesneden, gemarineerd en geregen op een spies. Ideaal voor op de barbecue, in de grillpan of gewoon in de oven. Dankzij de marinade en de fijne structuur van het vlees blijft de haas op stok heerlijk mals en smaakvol.

Onze haas op stok is:

  • Ambachtelijk bereid van varkenshaas van topkwaliteit

  • Heerlijk mals en kruidig gemarineerd

  • Perfect voor BBQ, grill of oven

  • Een favoriet bij jong en oud

Met dit product zet u in een handomdraai een smakelijk gerecht op tafel.

Recepttip: Haas op stok van de barbecue

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 8 spiesjes haas op stok

  • 2 el olijfolie

  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)

  • 1 tl paprikapoeder

  • Snufje peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Meng de olijfolie met knoflook, paprikapoeder, peper en zout en bestrijk de haas op stok licht met dit mengsel.

  2. Grill de spiesjes op de barbecue of in een grillpan ca. 8-10 minuten, regelmatig keren tot ze gaar en goudbruin zijn.

  3. Serveer direct warm van de grill.

Serveer tip: Lekker met stokbrood, salade en een frisse knoflooksaus of yoghurtdip.

Met de haas op stok van Vleesboerderij Ton Slager kiest u voor gemak, ambachtelijke kwaliteit en gegarandeerd succes bij elke barbecue of maaltijd.

👉 Bestel nu online en geniet van de smaak van malse varkenshaas op spies!

Let op:
Omdat met de hand gesneden wordt kan het uiteindelijke gewicht iets afwijken van het aangegeven gewicht.

Product informatie

Allergenen

Kan sporen van allergenen bevatten

Wij hebben een ruim aanbod aan producten op de website. Omdat we werken met versproducten is het helaas niet mogelijk om alles voorradig te houden. Wij streven ernaar u altijd te kunnen bedienen. Mochten wij geen voorraad hebben in uw bestelde product, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.